Daken zijn er in veel verschillende soorten en kunnen met verschillende materialen beschermd, waterdicht of verfraaid worden. MG DAK heeft de kennis in huis voor de verschillende toepassingen van daken.

Dakdekkersbedrijf MG Dak houdt zich hoofdzakelijk bezig met het vernieuwen, repareren en inspecteren van uw plat dak, licht hellende dak en uw groen dak. Ook voor het vervangen/repararen van uw dakgoot bent u bij ons aan het goede adres.

Naast het leveren en plaatsen van dakpannen, levert MG DAK hoogwaardige producten met een lange levensduur waaronder Bitumineuze dakbedekking, EPDM membranen, Resitrix dakbanen, PVC Dakbedekking, Shingles en verschillende soorten isolatie.

Verschillende daktypen

Mocht u belangstelling hebben voor een offerte of wilt u graag inlichtingen over wat voor u de mogelijkheden zijn in uw persoonlijke situatie, neem dan gerust contact met ons op.

Platte daken zijn over het algemeen kostbaarder dan hellende daken. Tegenwoordig kunt u een ruime keuze maken uit de verschillende daksystemen van MG Dak, afhankelijk van prijs, duurzaamheid en de constructie.

Hellende of schuine daken zijn vaak goedkoper dan platte daken. Net als bij de platte daken, is er bij ons een ruime keuze uit meerdere hellende daksystemen, eveneens afhankelijk van prijs, duurzaamheid en de constructie.

"Groene daken" is een verzamelnaam voor platte- en hellende daken met begroeiing. Die begroeiïng kan bestaan uit vetplantjes, kruiden, mos en/of gras, maar ook struiken en bomen worden hiervoor gebruikt.

Direct contact

Nu een accuut probleem? Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

captcha

Het weer

Weersverwachting
Alphen aan den Rijn
Weeronline.nl - Meer weer in Alphen aan den Rijnweeronline.nl Altijd jouw weer

Keurmerken

VCA