Heeft u een platdak of schuindak waarover u advies wenst?

Offerte aanvragen

Graag stellen wij ons aan u voor…

Dakbedekkingsbedrijf MG Dak uit Alphen aan den Rijn werd in juni 1987 opgericht M. Chedalal. MG Dak is klein begonnen, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een echt familiebedrijf waarin ook zijn schoonzoon Dylan de Craen inmiddels zijn steentje bijdraagt aan dit prachtige bedrijf.

MG Dak

Het dakdekkersbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam in Alphen aan den Rijn en omstreken. In 2017 doet schoonzoon Dylan zijn intrede in het bedrijf. Dylan heeft zijn ervaring en opleiding tot dakdekker voornamelijk in de praktijk geleerd.

Inmiddels is MG Dak een begrip en behoort het bedrijf tot de top 3 van dakdekkers in Alphen aan den Rijn en omstreken. Wij leveren u de complete dakzorg en kunnen u adviseren op het gebied van duurzame dakbedekkingen en gevelbekleding. Wij hebben verschillende opdrachtgevers die wij dagelijks op een professionele en vakkundige manier adviseren. Met onze kennis van verschillende soorten daken bedienen wij onze klanten in het voortraject, de uitvoering van de dakwerkzaamheden, maar ook in het natraject. Wij hebben verschillende klein- en grootschalige projecten uitgevoerd op het gebied van dak vernieuwingen, dakreparatie of renovatie. Voor zowel bedrijven als particulieren voeren wij alle dakwerkzaamheden met de grootste zorg voor u uit.

dakdekker gereedschap

Ons team

Graag stellen wij ons aan u voor:

Mahes Chedalal
Mahes ChedalalEigenaar
Afspraak is afspraak, no-nonsense mentaliteit en beschikt over een uitgebreide kennis van verschillende dakzaken.
Dylan de Craen
Dylan de CraenDakdekker
Geen verassingen achteraf, maar duidelijke en transparante afspraken vooraf, tijdens maar ook na het opleveren van ons werk.

Recente projecten

Bekijk hieronder een selectie uit onze projecten in de verschillende dakwerkzaamheden die wij, met passie voor ons werk, hebben uitgevoerd voor o.a. bedrijven, particulieren, wooncorporaties, VVE’s en overheidsinstanties

ALLE PROJECTEN WEERGEVEN

Direct een offerte aanvragen

Door middel van onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Welk dakwerk dient er worden uitgevoerd?


Uw gegevens