Voor al uw dakwerk in Gouda!

Dakwerkzaamheden in Gouda waarmee wij u van dienst kunnen zijn?

Direct advies?

Dakdekker in Gouda

Bent u op zoek naar een dakdekker in Gouda? Dakdekkersbedrijf MG Dak is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in het bedekken van platte of schuine daken in Woerden en omstreken. Vanuit onze vestiging in Alphen aan den Rijn behoort Gouda tot ons werkgebied.

Dakwerkzaamheden in Gouda

Wij kunnen het dak voor u vernieuwen, renoveren, repareren en isoleren. Ook voor nieuwbouwprojecten, zoals bedrijfspanden, flats, huizen, scholen, bergingen of dakkapellen in de gemeente Gouda, kunt u dakdekkersbedrijf MG Dak altijd inschakelen voor een professioneel advies. Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle dakwerkzaamheden als, daklekkages, dakproblemen, dakonderhoud of wanneer u gewoon uw dak wenst te vernieuwen.

De voordelen voor u op een op een rij:

  • Een klein maar gespecialiseerd dakdekkersbedrijf

  • Onze dakdekkers beschikken over een ruime ervaring

  • Contacten zijn steeds met dezelfde persoon en/of dakdekker

  • 24 uur service

Bent u op zoek naar een dakdekker in Gouda en heeft u belangstelling in een vrijblijvende dakofferte of wenst u graag inlichtingen over wat voor u de mogelijkheden zijn in uw persoonlijke situatie, neem dan contact met ons op.

Daklekkage in Gouda?

Heeft u problemen met uw dak waardoor er een daklekkage is ontstaan in de gemeente Gouda? Als u te maken heeft met een daklekkage is dit erg vervelend en kan het voor veel ongemak zorgen. Dakdekkersbedrijf MG dak kan dit voor u opsporen en de daklekkage repareren.

Een daklekkage komt altijd ongelegen en kan u veel stress bezorgen, maar met de 24 uur service van dakdekkersbedrijf MG dak bent u verzekerd van een snelle en correcte dakreparatie om verdere schade te voorkomen, ook in Gouda. Vul hiervoor het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op of bel ons via telefoonnummer 06-50641758!

Recente projecten

Bekijk hieronder een selectie uit onze projecten in de verschillende dakwerkzaamheden die wij, met passie voor ons werk, hebben uitgevoerd voor o.a. bedrijven, particulieren, wooncorporaties, VVE’s en overheidsinstanties

ALLE PROJECTEN WEERGEVEN