Project omschrijving

WOONHUIS TE ALPHEN AAN DEN RIJN

  • Werkzaamheden: Renovatie i.v.m. plaatsing zonnepanelen
  • Oppervlakte: ca. 50m2

Een van de bewoners van deze woning wilde graag zonnepanelen plaatsen op het dak. Wij hebben geadviseerd om het dakvlak te renoveren en hiervoor witte dakbedekking te gebruiken.

Deze witte dakbedekking heeft een hogere reflectiewaarde, waardoor het dakvlak koeler blijft (tot wel 7 graden verschil) en het de opbrengst van de opgewekte energie van de zonnepanelen vergroot. De dakrand is strak afgewerkt met een nieuwe zinken deklijst.

IMPRESSIE VAN ONS WERK

dakdekker garantiecertificaat

GARANTIE OP UW NIEUWE DAKBEDEKKING

Doordat wij alleen A-kwaliteit producten verwerken kunnen wij u een waterdichtheid garantie garanderen van 10 jaar.

Niet alleen wij, maar ook onze productleveranciers staan garant voor deze 10-jarige garantie. U bent dus dubbel verzekerd van kwaliteit van vakmanschap!

Het begrip kwaliteit betekent bij ons; uitmuntende dakbedekking aanbrengen op uw dak met de daarbij behorende voorbereidingen en advies. Door vakkundig werk, gecombineerd met gebruik van hoogwaardige materialen. (KOMO)

Door onze jarenlange ervaring in dakbedekking hebben wij niet alleen de benodigde expertise in huis, maar kunnen wij u dit leveren tegen een relatief lagere prijs dan een gemiddeld dakdekkerbedrijf.

Uiteraard ontvangt u van ons na de oplevering van uw nieuwe of gerenoveerde dak een schriftelijke bevestiging in de vorm van een garantiecertificaat. Dit certificaat staat garant voor onze service en kwaliteit.

DIRECT CONTACT

Wenst u dakwerkzaamheden door ons te laten uitvoeren? Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op!