Onafhankelijk advies en 10 jaar garantie op uw nieuwe dakbedekking

Dakwerkzaamheden als dakisolatie, vervangen van dakbedekking, dakonderhoud of de aanleg van groendaken?

Direct advies?

Een professioneel advies voor uw dak?

Neemt u gerust contact met ons op voor het verkrijgen van een vrijblijvend professioneel advies of een “gratis” dakinspectie binnen de provincie Zuid-Holland. Één van onze medewerkers zal dan z.s.m. contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Dit kost u niets en brengt geen verdere verplichtingen met zich mee.

Na de grondige dakinspectie zal één van onze dakdekkers u ter plaatse adviseren en kunt u desgewenst een offerte door ons laten uitbrengen.

Met de jarenlange ervaring is dakdekkersbedrijf MG DAK sterk in het adviseren van haar opdrachtgevers. Tot de opdrachtgevers behoren, woningbouwverenigingen, aannemers, scholen, bedrijven maar ook particulieren kunnen op de expertise rekenen van MG DAK.

  • Een klein maar gespecialiseerd dakdekkersbedrijf

  • Onze dakdekkers beschikken over een ruime ervaring

  • Contacten zijn steeds met dezelfde persoon en/of dakdekker

  • 24 uur service

Garantie op uw nieuw aangebrachte daken

Doordat wij alleen A-kwaliteit producten verwerken kunnen wij u een waterdichtheid garantie garanderen van 10 jaar. Niet alleen wij, maar ook onze productleveranciers staan garant voor deze 10-jarige garantie. U bent dus dubbel verzekerd van kwaliteit en vakmanschap!

Het begrip kwaliteit betekent bij ons; uitmuntende dakbedekking aanbrengen op uw dak met de daarbij behorende voorbereidingen en advies. Door vakkundig werk, gecombineerd met gebruik van hoogwaardige materialen. (KOMO) Door onze jarenlange ervaring in dakbedekking hebben wij niet alleen de benodigde expertise in huis, maar kunnen wij u dit leveren tegen een relatief lagere prijs dan een gemiddeld dakdekkerbedrijf.

Uiteraard ontvangt u van ons na de oplevering van uw nieuwe of gerenoveerde dak een schriftelijke bevestiging in de vorm van een garantiecertificaat. Dit certificaat staat garant voor onze service en kwaliteit.

Garantiecertificaat

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan, want als MG Dak het heeft gemaakt, staat het als een huis!

Recente projecten

Bekijk hieronder een selectie uit onze projecten in de verschillende dakwerkzaamheden die wij, met passie voor ons werk, hebben uitgevoerd voor o.a. bedrijven, particulieren, wooncorporaties, VVE’s en overheidsinstanties

ALLE PROJECTEN WEERGEVEN