Heeft u dakwerkzaamheden waarmee wij u van dienst kunnen zijn?

Direct advies?

Renovatie & Reparatie van uw platte of lichthellende dak

Bij de dakrenovatie of dakreparatie van uw bestaande platte dak of lichthellende dak is een duidelijke en complete inventarisatie essentieel. Dit voorkomt daklekkages of overige vervelende dakproblemen.

Dakdekkersbedrijf MG Dak stelt vooraf een gedetailleerd plan op met uw wensen en doelstellingen. U ontvangt van ons een goed overwogen renovatie of dakreparatie advies met levensduur, planning en opbouw, en uiteraard kwaliteit als belangrijkste maatstaf.

Bij het renoveren of repareren van uw dak is het van belang om duidelijk vast te stellen welke uitgangspunten de belangrijkste zijn.

Overlagen, reparatie of een totale renovatie: voor elke aanpak is specifieke expertise nodig. MG DAK heeft de deskundigheid in huis.

U wilt toch ook weten wat er boven uw hoofd hangt?

Nog even de voordelen voor u op een rij:

 • Uitvoering door een ervaren en gespecialiseerde dakdekker
 • Professionele en objectieve inventarisatie
 • Duidelijk omschreven advies en offerte
 • Duidelijk inzicht in eventueel benodigde dakreparaties
 • Planning zoals overeengekomen
 • Kwalitatief hoogwaardige¬† producten
 • 10 jaar schriftelijke garantie
 • 24 uurs reparatie service

Daklekkage & Reparatie – Uw daklekkage direct opsporen en verhelpen!

Als u te maken heeft met een daklekkage is dit erg vervelend en kan het voor veel ongemak zorgen. Dakdekkersbedrijf MG dak kan dit voor u opsporen en de daklekkage repareren.

Een daklekkage komt altijd ongelegen en kan u veel stress bezorgen, maar met de 24 uur service van dakdekkersbedrijf MG dak bent u verzekerd van een snelle en correcte dakreparatie om verdere schade te voorkomen.

Liever een dakprobleem voorkomen dan genezen?

Naast het repareren van uw dak kan MG dak u ook een onderhoudscontract aanbieden voor het onderhoud en inspectie van uw dak. Door een onderhoudscontract met ons af te sluiten verlengt u de levensduur van uw dak en voorkomt u een dakreparatie en eventuele lekkages. Uiteraard zijn kleine noodzakelijke dakreparaties onderdeel van dit contract.

Indien u een onderhoud en servicecontract met ons afsluit en er is een dakreparatie benodigd aan het dak, dan verzorgt MG Dak dit zo snel mogelijk voor u. Dakdekkersbedrijf MG Dak garandeert u immers een 24 uur service!

Dakonderhoud & Inspectie – Jaarlijks onderhoud verlengt de levensduur van uw dak

U kunt bij MG DAK Dakdekkersbedrijf terecht voor compleet onderhoud van uw bedrijf, huis of schuur. Het jaarlijks onderhoud en de inspectie van uw dak is immers erg belangrijk want dit verlengt de levensduur van uw dak.

De klantenkring maakt al jaren dankbaar gebruik van de professionele dakinspecties van MG DAK. Uw dak wordt onderworpen aan een grondige inspectie waarna u een deskundig advies ontvangt.

Waar moet u bij dergelijk onderhoud aan denken en hoe gaan wij te werk?

De dakbedekking wordt 1 maal per jaar door ons gecontroleerd. Wij zullen daarbij de volgende inspectieve, reinigende en preventieve werkzaamheden uitvoeren en bijbehorende kleine reparaties verrichten:

 • Zuiveren van dakoppervlakte van voorwerpen en het verrichten van kleine reparaties.
 • Onderzoek van de dakhuid en de naadverbinding van de dakbanen op dichtheid.
 • Onderzoek van de randaansluiting, expansievoegen, afsluitprofielen, aansluitingen van afvoeren, lichtkoepels en schoorstenen en doorgangen op dichtheid.
 • Reinigen van de dakafvoeren respectievelijk dakgoten.
 • Onderzoek van het dakoppervlak op mechanische beschadigingen, chemische vervuilingen, scheuren door verzakken, bijzondere veranderingen.
 • Het ontmossen van de eventuele looppaden op het dak.
 • Alle andere soorten dakwerkzaamheden als reparatie regenafvoer, verwijderen houtrot etc.

U wilt zekerheid voor de toekomst en een professionele dakinspectie laten uitvoeren? Neemt u dan contact met ons op voor een afspraak.

Reparatie & Onderhoud – Reparatie en onderhoud aan uw dak(goot) voorkomt problemen

Is het nodig om uw dakgoot te vervangen of te repareren? Dan bent u bij MG dak aan het goede adres. Lood en zinkwerk zijn werkzaamheden waar wij onze hand niet voor omdraaien.

Wij plaatsen standaard dakgoten, maar ook op maat gemaakte goten, er is dus geen dakgoot die wij niet kunnen vervangen. Ook koperen goten vergaarbakken en regenpijpen behoren tot het leveringsprogramma van dakdekkersbedrijf MG Dak.

Wij vervangen bestaande beugelgoten inclusief alle voorkomende aansluitingen met het daarboven gelegen dak. Ook kunt u bij ons terecht voor het gotenwerk op maat. Wij kunnen goten leveren en verwerken in allerlei maten, de standaard 1 meter goten en goten van 3 meter waardoor u in de toekomst minder kans heeft op lekkage van scheurende soldeernaden.

Wenst u ook periodiek onderhoud aan uw dakgoot of moeten wij deze voor u vervangen?

Laat dakdekkersbedrijf MG Dak uw goot regelmatig schoonmaken om verstopping te voorkomen. Wij controleren de aansluitingen op de regenpijpen, gescheurde slabben en gescheurde dakgoten en repareren deze op een professionele en vakkundige manier.

OF

Wenst u uw dakgoot te laten repareren door een professioneel en vakkundig bedrijf, neemt u dan contact met ons op.

Direct een offerte aanvragen

Door middel van onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Welk dakwerk dient er worden uitgevoerd?


Uw gegevens


Recente projecten

Bekijk hieronder een selectie uit onze projecten in de verschillende dakwerkzaamheden die wij, met passie voor ons werk, hebben uitgevoerd voor o.a. bedrijven, particulieren, wooncorporaties, VVE’s en overheidsinstanties

ALLE PROJECTEN WEERGEVEN