Project omschrijving

VVE SCHOKLANDSESTRAAT TE ROTTERDAM

  • Werkzaamheden: Renovatie & Isoleren
  • Oppervlakte: ca. 250m2

Op het oude dakvlak waren veel blazen aanwezig van losgelaten dakbedekking, hierdoor waren er verschillende scheuren in de dakbedekking ontstaan met lekkages als gevolg. We hebben na een eerste inspectie van het dakvlak een aantal noodreparaties uitgevoerd alvorens het dakvlak kon worden klaar gemaakt voor renovatie.

We hebben een pir isolatie van 7cm dikte aangebracht, deze kon direct op de bestaande dakbedekking worden geplaatst. Bovenop de isolatie is er een baselaag dakbedekking en vervolgens toplaag dakbedekking aangebracht. De deklijsten zijn vernieuwd en er zijn een tweetal lichtkoepels geplaatst voor een veilige toegang tot het dakvlak.

IMPRESSIE VAN ONS WERK

dakdekker garantiecertificaat

GARANTIE OP UW NIEUWE DAKBEDEKKING

Doordat wij alleen A-kwaliteit producten verwerken kunnen wij u een waterdichtheid garantie garanderen van 10 jaar.

Niet alleen wij, maar ook onze productleveranciers staan garant voor deze 10-jarige garantie. U bent dus dubbel verzekerd van kwaliteit van vakmanschap!

Het begrip kwaliteit betekent bij ons; uitmuntende dakbedekking aanbrengen op uw dak met de daarbij behorende voorbereidingen en advies. Door vakkundig werk, gecombineerd met gebruik van hoogwaardige materialen. (KOMO)

Door onze jarenlange ervaring in dakbedekking hebben wij niet alleen de benodigde expertise in huis, maar kunnen wij u dit leveren tegen een relatief lagere prijs dan een gemiddeld dakdekkerbedrijf.

Uiteraard ontvangt u van ons na de oplevering van uw nieuwe of gerenoveerde dak een schriftelijke bevestiging in de vorm van een garantiecertificaat. Dit certificaat staat garant voor onze service en kwaliteit.

DIRECT CONTACT

Wenst u dakwerkzaamheden door ons te laten uitvoeren? Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op!