Project omschrijving

BEDRIJFSPAND (QIZINI) TE ALPHEN AAN DEN RIJN

  • Werkzaamheden: Stormschade & Renovatie
  • Oppervlakte: ca. 250m2

Een gedeelte van dit dakvlak was tijdens een hevige storm in februari 2018 weggewaaid. We hebben hier eerst een noodreparatie en tijdelijke afdekking geplaatst en binnen een week het volledige dakdeel gesloopt en opnieuw opgebouwd. Hierbij hebben we extra gelet op het vastmaken van de isolatie en dakbedekking aan de stalen dakconstructie.

Aansluitend is het overige dakdeel middels het overlagen van de bestaande dakbedekking vernieuwd.

IMPRESSIE VAN ONS WERK

dakdekker garantiecertificaat

GARANTIE OP UW NIEUWE DAKBEDEKKING

Doordat wij alleen A-kwaliteit producten verwerken kunnen wij u een waterdichtheid garantie garanderen van 10 jaar.

Niet alleen wij, maar ook onze productleveranciers staan garant voor deze 10-jarige garantie. U bent dus dubbel verzekerd van kwaliteit van vakmanschap!

Het begrip kwaliteit betekent bij ons; uitmuntende dakbedekking aanbrengen op uw dak met de daarbij behorende voorbereidingen en advies. Door vakkundig werk, gecombineerd met gebruik van hoogwaardige materialen. (KOMO)

Door onze jarenlange ervaring in dakbedekking hebben wij niet alleen de benodigde expertise in huis, maar kunnen wij u dit leveren tegen een relatief lagere prijs dan een gemiddeld dakdekkerbedrijf.

Uiteraard ontvangt u van ons na de oplevering van uw nieuwe of gerenoveerde dak een schriftelijke bevestiging in de vorm van een garantiecertificaat. Dit certificaat staat garant voor onze service en kwaliteit.

DIRECT CONTACT

Wenst u dakwerkzaamheden door ons te laten uitvoeren? Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op!