Is het nodig om uw dakgoot te vervangen of te repareren? Dan bent u bij MG dak aan het goede adres. Lood en zinkwerk zijn werkzaamheden waar wij onze hand niet voor omdraaien. Reparatie en onderhoud dakgoot

Wij plaatsen standaard dakgoten, maar ook op maat gemaakte goten, er is dus geen dakgoot die wij niet kunnen vervangen. Ook koperen goten vergaarbakken en regenpijpen behoren tot het leveringsprogramma van dakdekkersbedrijf MG Dak.

Wij vervangen bestaande beugelgoten inclusief alle voorkomende aansluitingen met het daarboven gelegen dak. Ook kunt u bij ons terecht voor het gotenwerk op maat. Wij kunnen goten leveren en verwerken in allerlei maten, de standaard 1 meter goten en goten van 3 meter waardoor u in de toekomst minder kans heeft op lekkage van scheurende soldeernaden.

Laat dakdekkersbedrijf MG Dak uw goot regelmatig schoonmaken om verstopping te voorkomen. Wij controleren de aansluitingen op de regenpijpen, gescheurde slabben en gescheurde dakgoten en repareren deze op een professionele en vakkundige manier.

Wenst u uw dakgoot te laten repareren door een professioneel en vakkundig bedrijf, neemt u dan contact met ons op.

 

CONTACT

Direct contact

Nu een accuut probleem? Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

captcha

Het weer

Weersverwachting
Alphen aan den Rijn
Weeronline.nl - Meer weer in Alphen aan den Rijnweeronline.nl Altijd jouw weer

Keurmerken

VCA